luni, 9 februarie 2009

Reguli antisociale:

Sunt antisociala!
Va evit, ma fofilez, n-am chef de vorbe pe mess, la telefon, pe mail, prin sms, nu-mi arde de nimic!
S-o luam pe rand: esti in gama celor pe care ii consider deja obsedati? Urmatoarele semnalmente ; nu ti-am raspuns la telefon de mai bine de sase luni, la sms niciodata, pe messenger niciodata, ai ajuns deja sa ma suni cu diferite numere, iar cand o faci eu te recunosc greu si-ti spun ca sunt foarte ocupata? Ok, fugi la psiholog! De regula nu mai raspund la telefon dupa circa trei refuzuri. Cat de bolnav trebuie sa fi sa ma suni si dupa SASE LUNI?
Ce-ar trebui sa fac eu in aceasta situatie? Sa devin brusc interesata?
Din categoria acolitilor in lista de messenger precizez: nu dau add doar pentru ca imi citesti blogul! Esti un cititor?Multumesc, ma flatezi, si dupa ce ma asigur ca n-ai ramas doar cu ochi-n pozele de pe blog, poate mai schimbam o vorba. Dar nu caut flirt, aventurele, intalniri online, zau asa!
Am si eu, ca tot omu' cateva persoane in lista de mess cu care nu vorbesc niciodata. Unii nu i-am sters din motive simple: ne stim de prea mult timp, vreau sa stiu daca au murit sau ba, mi-e lene sa-mi updatez lista de yahoo messenger.
Ce rost are sa ma ai in lista ta de prieteni doar pentru a-mi viziona poza de la avatar? Pentru a-mi vedea statusurile psihotice si pentru a ma bombarda cu mass-uri? Vrei sa intri in lista de ignore?
Lista de ignore : e mare!
In grupul de prieteni imi permit sa integrez oamenii cu care m-am vazut cel putin odata. Oameni cu care vorbesc la telefon cel putin o data la doua saptamani, oameni cu care ma vad minimum o data pe luna.
Nu duc lipsa de amici, cunostinte, nu ma intereseaza sa devin amic virtual, sa fac cybersex, sa fiu sunata, comentata, controversata!
Sunt antisociala!
Peste tot ce-am scris de-a lungul timpului aici pe blog, chiar daca m-am deschis, m-am lasat citita si analizata, descompusa in piese de puzzle, etc, am un dram de ratiune, cateva kilograme bune de venin, si decamdata ma abtin la le injectez.
Sunt pur si simplu satula sa fiu asaltata in toate felurile posibile cu replici siropoase (si stupide) sau cu tentative de prietenii iesite din neant.
Am o viata, zau asa...chiar daca nu pare, ma duce capul, chit ca uneori o iau pe aratura.
Hai ca m-am lungit aiurea, am deviat de la ideea de baza, asa ca ma repet: ANTISOCIALA!

8 comentarii:

Sonia spunea...

Despre ce e vorba aici ? :))
Amuzant, se vede scoprionul de sub pielea ta fina :)))))


ps. daca tot n-a priceput dupa cate "palme" i-ai dat, s-ar putea s anu priceapa nici din cele spuse. N-ai putea sa ii zici pe nume ?! :)))

Sabbra spunea...

Lasa, ca e o lista intreaga de scris, cu toata modestia-mi, nu le fac publicitate gratis.
:P
scorpionul iese cand e zgandarit...
si acu e :)

Anonim spunea...

Si eu sunt curioasa!!! Spune, spune!!! Fii scorpioanca pana la capat

Sabbra spunea...

Din gama crailor care nu stiu ca nu inseamna nu.
Indiferent cat de mult timp ar trece.
Baietii cu flirtul...nasol!

Leo spunea...

Nu zic, daca e vorba de unu' singur, postul asta sta in picioare. Da' daca sunt reguli cu caracter general... chiar asa buna parere ai despre tine?

Sabbra spunea...

Leo, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa avem o parere buna despre noi. Si daca exista un numar de persoane care ne deranjeaza si agaseaza in ciuda unui refuz, am tot dreptul sa ma revolt.
Exista mai multi oameni care nu inteleg aluzia de buzz off...si nu fac decat sa para si mai jenanti.

Leo spunea...

Auzi la ea, "un numar de persoane"... Si e mare numarul asta? Ca daca e suficient de mare, poti sa te apuci de o religie. :D

Sabbra spunea...

Suficient de mare cat sa ma deranjeze, dar nu suficient de mare cat sa formez o religie.
nu cred in scientologie, doar acolo sunt 3 pe o credinta :D