luni, 24 noiembrie 2008

N-am sa merg la vot!

Ceea ce va dorim si dumneavoastra!
In primul rand, sub masca blonda (haha!), nu pricep o iota din idiotenia asta de campanie helectorala , in al doilea rand nu-mi plac fetzele candidatilor (da, pentru mine fatza e un criteriu destul de important) si nu in ultimul rand, votul e totalmente inutil.
N-o sa ma bag adanc in comentarii politice, nu-s experta si nici nu ma dau, insa am o dorinta arzatoare de-a biciui putin imaginile din tot Bucurestiul asta prafuit si geros.
Oameni buni, ati vazut cu ce afise electorale au iesit astia la inaintare? Eu cred ca trebuia sa-i puna sa fumeze cate un joint, sau sa li se ofere candidatilor cate doua laxative de caciula pentru a le disparea rictusul infometat.
N-am vazut nici o fatza extrem de cunoscuta (mie), toti sunt mormoloci nou iesiti din oua. Tanara clasa politica este una scarboasa!
A fost un singur an in viata mea cat am fost la curent cu ce se intampla in politica romaneasca, apoi inca doi ani m-am informat de buna voie deoarece inca mai studiam Stiinte Politice...Nu m-a atras subiectul indeajuns de mult...but I like to bitch about it :)
Da, fac parte din categoria de oameni ignoranti, inculti, etc,etc, care nu-si exercita dreptul de alege, vota...E inca o tara libera (cel putin asa ne laudam), o tara democratica, unde pot sa ma pish pe scarile de la intrarea in guvern fara sa... scap cu viata :)
Ma amuza mesajele lor electorale...pentru cetateni...As fi curioasa daca mai exista vreun cetatean care sa creada in sloganurile lor...
Am vazut un panou care mi-a starnit mila...un "taran fericit", om cu clop, par alb, parea (sub stratul gros de fond de ten) multumit de alegerea lui politica, afinitatea fata de partidul X ii aducea o vizibila multumire...crispata (cum altfel) intr-un zambet fals fara personalitate. Aproape ca mi-a dat o lacrima...uite cum manipuleaza oamenii batrani de la tara...Insa sufletul meu vested si imbibat in venin a fost crutat de durere doar la ideea ca nu castig eu intr-o luna cat a luat badea actoru' pentru posterul politic neinspirat.
N-o sa palavragesc mult pe acest subiect...Este unul fad, care-mi provoaca mila-sila. Inca nu emigrez, astept sa treaca criza financiara din lume. Afaceri in Romania n-am de gand sa fac, odata ca nu-mi pot imagina o colaborare in termeni legali cu aceasta hiena numita Stat si a doua oara ca nu sunt intr-atat de optimista incat sa cred ca ar putea avea succes intr-o astfel de perioada de foamete...
Asa ca nu-mi ramane altceva de facut decat sa...NU votez!

10 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

absolut corect. nu ai cu cine sa votezi... poate daca am avea un obama...

Sabbra spunea...

Daca am avea un Obama ar deveni brusc un Becali :)
Sincera sa fiu mi-ar placea un guvern de circ, format din udrea,luminit anghel,gigi becali,furdui iancu,si ceilalti artisti politicieni rasariti de pe scena direct in doctrine =))

Anonim spunea...

Dupa cat de inversunata incepusei, ai scris putin pe subiectul asta. S-a luat curentul!?
Anyway f@%# them all!
Ultima data am votat cu Iliescu (ca sa nu iasa Vadim) si de-atunci am zis ca nu mai votez. Poa' sa iasa si Vadim --> daca-i groasa imi mai fac un tatuaj (cu Che) si ma duc in padure :)

Aka_Exitus

Sabbra spunea...

:)) Nu s-a luat curentul, dar cand vine vorba de politica ii injur rapid si fug, nu merita efortul :)
N-o sa devin groasa niciodata, trust me :) stii de ce? Ca ne obisnuim noi repede :)
dar tatuaju' poti sa ti-l faci linistit :)

Andrey spunea...

Nu prea avem cu cine sa votam de mult timp, BUT, "question": de cate ori (n-)ai fost la vot pana acum?

Sabbra spunea...

Hmmm...am votat cu Basescu, cand lucram pentru Nastase...
Si apoi la primarii...evident ca n-am votat, n-aveam cum...nu-s din Bucuresti :)

Anonim spunea...

pe mine ieri m-a lovit. din doua parti, adica. una: am aflat ca duminica asta se voteaza (asa repede?!) si a doua: luni e 1 decembrie si e liber. deci eu, ca si altii, vom profita de uichendul prelungit ca plecam din oras, undeva, oriunde. ei nu s-or fi gandit la asta? sau, poate s-au gandit...

Andrey spunea...

Eu weekendu trecut am aflat cine e primar la mine in sectoru 3...si asta doar pt ca era pe afise de genu "X garanteaza pt Y"

@Sabbra: N-am simtit ever nevoia sa votez, sa cred ca votul meu ar aduce o schimbare. N-am votat decat la referendumul cu base, dintr-o intamplare.

Sabbra spunea...

mai avem putin :) pana sa NU votam

Anonim spunea...

Draga mea, nu ti-am mai citit de mult blogul din lipsa de internet. In general imi place mult cum scrii. Insa acum as vrea sa te contrazic putin la ce ai scris.
Daca nu votezi nu ai de ce sa te plangi mai apoi ca nu merg bine lucrurile in tara asta. Un singur vot conteaza. Lucrurile sunt asa cum sunt pentru ca sunt multi care nu merg la vot. Majoritatea decide iar in Romania majoritatea care voteaza sunt persoane care nu gandesc foarte elevat. De aceea deciziile luate nemultumesc mare parte din populatie.
Sincer, sunt oameni in politica, care merita si sunt multi care nu merita.
Insa avem dreptul la parere si trebuie sa ne-o exprimam, asta daca vrem sa conteze parerea noastra.
Nu trebuie sa ne plangem ca merge rau tot in tara asta, trebuie sa incercam sa schimbam ceva.
:)
Poate revii la ceva ganduri mai calde fata de votari.
Succes! Imi place cum scrii, te am la bookmark.