joi, 9 octombrie 2008

Nimic neobisnuit...

Pe la 10 aseara eram franta de oboseala. M-am intors din poligon, n-am reusit sa urc ieri pe motor pentru ca uitasem sa-mi programez ora de condus, asa ca am stat pe margine si m-am uitat cu jind la cursanti.
Am incercat sa citesc ceva, dar mi-am spus ca prefer sa ma odihnesc...si totusi am mai tras de mine pana spre 2 dimineata. Facand absolut nimic!
Dimineata,de la 8 am dansat pe alarmele telefoanelor, dormind pana la 9. Din nou in criza timp, tre' sa recunosc ca mi-a fost dor sa fiu in intarziere.
Pe jumatate adormita am ajuns la baie cu intentii de dus. Intentiile au ramas, apa nu era. Nici calda, nici rece!
Am facut dus (daca i se poate spune asa) cu servetele umede Dalin. Miroseam toata a fund de bebelus, si nu eram prea mandra de asta.
Traseul este arhicunoscut, casa, metrou, job. Daca detaliez pentru a o mia oara cat de tare ma enerveaza oamenii care se inghesuie la metrou, cei care duhnesc a transpiratie la prima ora, sau cei care asculta manele pe mobil,tare, si mai apoi milioanele de masini pe metru patrat de trotuar in cele maximum 10 minute de mers de la metrou pana la birou, credeti ca o sa schimb ceva? Nici macar n-o sa conteze daca ma aprobati in scris.
Pe principiul din Romania "las-o bah ca merge si-asa" baiatul de la Mac mi-a dat doar doua plicuri de zahar pentru latte-ul comandat. Ca i se terminasera, si nici nu mi-a spus, am dedus din mimica lui! Dar s-a facut ca nu stie sa-mi dea 5 mii rest (5 mii, da, nu 50 de bani),si eu m-am facut ca n-am nevoie de ei.
Ne multumim cu putin, si putin primim. Pentru ca am obosit sa imi exprim nemultumirile!
Acum vreo doua seri trec pe palierul blocului, cu o tigara in mana, spre lift. Aveam de gand s-o sting, nu-mi place sa fumez in lift. O vecina tinerica se ia de mine "Se fumeaza jos, nu pe palier.Nu va suparati..." Ba ma supar! Si-am fumat si-n lift! Cu tot cu regulile lor! Ce-ar fi daca cei de la doua usi mai incolo si-ar izola fonic casa?Ca sa nu stiu eu ce zice salam sau guta sau copchilu de haur! Ce-ar fi daca n-as sta 5 minute la lift zilnic ptr ca unii nu stiu sa inchida usa corect, si eu stau la 10! Asa ca fumez unde am io chef!
Ah, inca o nemultumire!Domnii de la banca transilvania, si rachetii de la eos sa invete odata ca Vasile Nae a vandut casa, nu mai sta acolo, si sa nu-mi mai hartuiasca mie momentele de intimitate cu Dave!Ca vreau sa dansez goala prin casa, nu sa le explic lor ca io nu-l cunosc pe Nae, nici pe Vasile, si nici nu-s restanta! Decat la Orange, da' s-a prescris!Au trecut 5 ani, si n-au ce sa-mi faca!Ha!
In rest...nimic neobisnuit, am invatat cativa pasi de tango, azi la birou:) Si-am si dansat!

PS. tocmai m-am enervat pe ING!cica si-au schimbat procedurile!UE!
PS 2 tango in pauza de masa!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Soro, fii si tu mai gratzioasa, ce stai tzapana precum paru'!?
Sezi frumos, sa nu te rupi ori, lasa-te purtata de "cel frumusel", ce te conduce-ndemanatic! :)))

Sabbra spunea...

:)) LOL
instructorul filma, cel care "ma conducea" este sefu' bre...

Unknown spunea...

vaaaaai, cat de groaznic va miscati =))
va trimit la cursuri de dans ca va faceti generatia de rusine :))