sâmbătă, 4 octombrie 2008

New job, my job!

Probabil ca va intrebati deja cat mai am de gand sa lenevesc prin tara? Cat mai am de gand sa dorm 12 ore, sa ma trezesc matinal la 12 trecute fix? Ei bine, pana luni stimabililor.
Luni incep munca, cu forte proaspete, dupa o vacanta odihnitoare si mai mult decat frumoasa. Sunt nerabdatoare si mi s-a comunicat ca ma asteapta o surpriza...asadar abia ma tin sa nu fug in miez de noapte sa dau tarcoale pe la birou...
Interviul a fost unul iesit din tiparele oficialo-corporatiste deci mi-a facut o impresie buna, este deja de stiut ca eu nu intru in nici un tipar constipat. Aveam de ales e drept intre cateva oferte destul de tentante insa mi-am lasat atat sufletul cat si ratiunea sa aleaga mai ales ca am avut "the feeling about this job".

Cineva mi-a spus ca n-o sa ma pot tine departe de vanzari prea multa vreme si acum ii dau dreptate. Compania se cheama Metromind (www.metromind.ro) iar eu sunt noul Sales Manager.
Metromind are ca domeniu de activitate web marketing-ul si presupune metode inteligente de crestere si promovarea afacerilor pe internet. Include consultanta si planificare strategica si astfel ofera clientilor cele mai eficiente tehnici de promovare. Recunosc ca inca nu sunt complet familiarizata cu acest domeniu insa abia astept sa ma updatez si sa excelez alaturi de ei.
Dupa o prima buna impresie, am decis sa batem palma oficial si am fost invitata la o partida de monopoly alaturi de oamenii cu care voi lucra si de alti colaboratori. Initial am ramas fara glas, invitatia iesea din tiparele cu care eram eu obisnuita, asta desi sunt o persoana sociabila. Am acceptat si mai tarziu am inteles cum se poate ajunge la ideea de "i love my work".
Evident primele impresii mi-au fost starnite de locul unde ma voi desfasura, si anume sediul firmei. Acesta este foarte cochet, familiar, cald si primitor. Nu se poate sa il vizitezi si sa nu ramai cu o impresie placuta, prietenoasa care-ti impune practic sa revii.
Am impartasit acest aspect cu prietenii mei care au ras de mine "Sa te vedem peste 3 luni daca-ai sa fii la fel de incantata". Eu sunt totusi optimista pentru ca un bun inceput presupune si un bun mers al lucrurilor pe parcurs...cu atat mai mult cu cat sunt pregatita sa particip din plin la asta.
Mi-au placut mult si oamenii, o echipa tanara si foarte fresh, in cadrul careia comunicarea a fost extrem de flexibila ceea ce trebuie sa recunoastem ca e dificil in zilele noastre. Pana reusim sa trecem de bariera amabilitatilor si politeturilor business ne desumflam de entuziasm. N-a fost cazul si in cadrul viitoarei mele echipe care cred ca mi se potriveste ca o manusa.
Am jucat monopoly (eu pentru prima oara in viata mea) am ras, am discutat si despre business insa la nivelul usor de "after work", am jucat "Mafia" - un alt joc psihologic pe care eu nu-l stiam - si pe la orele 23 m-am desprins cu greu, spre casa.
Acum imi savurez ultimul weekend de jobless, si ciudat, ca niciodata, abia astept sa se faca luni.

PS. un link cu poze din cadrul Metromind, si din seara Monopoly (enjoy!)
http://www.flickr.com/photos/metromind/

6 comentarii:

Anonim spunea...

Mey, ce sa zic ? Nu prea am cuvinte fiindca m-ai lasat muta de uimire;))..hai sa ma adun!! Felicitari pt noile responsabilitati ! You make ur mamma proud !!

Sabbra spunea...

thank youuuuu :P

Anonim spunea...

ok ok. fun's over... NOW BACK TO WORK!!!
:p mult succes si evident distractie in noua ta cariera
i'm proud of u 2 :D
:*

Anonim spunea...

hey, bafta multa pe acest post.

Dia spunea...

WWWWOOOOOWWWW!
Nice job! :D La propriu şi la figurat! Sunt happy pentru tine şi sper să apară şi pentru mine zorii roz...
Multă baftă d'şoară manajer :D yeah, Cris!

ex-colegutsa de la Market Reports

Sabbra spunea...

@ costin :) merci merci :)
@ dia :) big hug! cum crezi tu c-as fi uitat io de tine?