miercuri, 13 noiembrie 2013

Fericirea in 3 zile (partea a V-a)

Nu are cum sa tina mai mult de trei zile. Asta imi spuneam.

Am oprit orice alta activitate pana la cele mai de baza. Nu mai dormeam, nu mai mancam, nu mai mergeam la birou, nu mai treceam pe acasa, nu-mi mai schimbam hainele, preferand sa cumpar unele noi pentru fiecare seara petrecuta in casa lui.
[...]

Nici macar nu vorbeam, atingerile reprezentau totul, muzica ne intrase in timpane si o auzeam chiar si atunci cand nu canta. Ochii ne erau bolnavi de la lumina palida a lumarilor care ardeau tot timpul pe parchetul din camera... Fie ca era ziua, fie ca era noapte, izolasem totul pastrand un semi-intuneric, multe lumanari si muzica.
Eram beti unul de celalalt.

Dupa trei zile de nesomn deja nu mai stiam daca eu sunt el, sau el e eu...miroseam la fel, aveam acelasi gust, mainile mele erau in prelungirea mainilor lui, ochii mei aveau genele lui, vocea mea era setata in timpanul lui. Paharele goale erau insirate prin casa, se terminasera betisoarele parfumate, ceara topita a lumanarilor ni se lipea de talpile goale...
[...]
Am adormit intr-un final si visat ca-mi urasc viata, ca ma urasc pe mine, ca ma mint, ca nu am cum sa simt fizic atat de multa placere, ca nu sunt capabila de o asemenea perceptie extrasenzoriala din partea nimanui cu atat mai putin din partea lui.
Si totusi ... el imi citea gandurile, imi continua frazele, imi aprindea o tigara inainte sa apuc eu sa intind mana dupa ea, imi aducea un pahar de bautura exact cand incepea senzatia de sete in gatul meu [...]
La sfarsitul saptamanii ne-am trezit, plini de viata, am reusit sa ne hranim, cu altceva decat cu noi insine, am deschis fereastra, am privit cerul de toamna insorit, am respirat aerul de afara, aproape palizi de la atata intuneric dar deloc satui de ceea ce traiam.

Ne-am imbracat cu cate o pereche de jeansi rupti si cate un tricou larg, fara lenjerie intima, fara sosete, ne-am urcat in masina si-am plecat.
Nu stiam incotro, dar atata timp cat muzica ne asurzea si capul meu era lipit de umarul lui, n-ar fi contat daca ajungem la capatul pamantului.

2 comentarii:

Unknown spunea...

nu ne-ai spus ce ascultati?... poate merge cu:

The angel of love ..was upon me
And Lord, I felt so small
The legs beneath me weakened
I began to crawl
Confused and contented
I slithered around
Reveal is beyond me
I was lost. I was found

The angel of love was upon me
And Lord, I felt so weak
I felt my tongue move in my mouth
And I began to speak
A strange kind of language
I don’t understand
A babbling fountain
I couldn’t have planned

Oh leave me here
Forever more
I found the peace
I’ve been searching for

..desi merge si cu Fado daca e sa te ascunzi la capat de lume in tricou si jeansi!

Sabbra spunea...

:)
Nu aparuse pe atunci Angel...
dar...ai ghicit cine ne canta...