joi, 7 noiembrie 2013

Tortul meu

Trebuie să mă laud cu tortul pe care l-am primit aseară.
L-am visat de vreo câţiva ani încoace...

E delicios!

18 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ai si ascultat DeltaMachine la o felie si ne zici si ce parere ai de ultimul DM mai mai ca te cred ca esti fan DM si nu doar fan a lui Dave, cam ca majoritatea DepecheMode-istelor!...



Sabbra spunea...

O fi trist sa traiesti in anonimat?
Am ascultat TOATE ALBUMELE DEPECHE MODE! Si putin imi pasa ce "mai mai" crezi tu.
Le vom dezbate cand vei avea curajul sa-ti asumi o identitate :P

Unknown spunea...

in general dezbat pe viu lucruri... asta ca sa ma pot uita in ochii celuilalt... in cazul asta ai tai!...

ce-ai vrea sa stii? un nume? daca ma poti gasi pe fb? un avatar? o poza? what?

ca 'anonim'... credeam ca ti-am dat spatiu sa ma ignori CAND iti convine si putin sa-ti pese ... nu-mi agat numele de gitul nimanui fara sa ma vrea el plus ca tu esti cu 'probleme recente' nu eu!

Sabbra spunea...

Esti incoerent.
Nu vreau sa te caut pe nicaieri.
"probleme recente" ?

Stii ca de obicei nu ma deranjaza aproape nimic, insa cand vine vorba despre Depeche Mode chiar e un punct sensibil. Nu vreau sa dovedesc nimanui cat de fan sunt eu si nici n-o sa incep sa-ti recit versurile ca sa te conving cat ii iubesc.
Este strict problema mea, ca tot vorbeam despre "probleme"

Dar, as aprecia sa nu mai existe ironii vis a vis de mine si Depeche Mode. Asta ca sa nu existe nici cenzura :)

Cat despre uitatul in ochii mei...n-o poate face chiar oricine.

Unknown spunea...

nici nu ma asteptam sa o faca oricine.. n-ar avea farmec, pentru mine!

imi cer scuze daca te-am iritat cu DM si sper sa ai o seara (mai) buna!

RAIDER spunea...

"Cat despre uitatul in ochii mei...n-o poate face chiar oricine."

Ay ay ...
deci, aici e otelu` cel mai taios de pe planeta. Zorro sa se ascunda.
Anonimule, are niste ochi verzi...

Btw, multam de vizita. Nu stiam ca Mediasat mai are clienti ;)


Unknown spunea...

@raider ... daca tot ii stii si-ti plac ma intreb de ce-ti pierzi vremea vorbind de ei in loc sa faci ceva...

eu mai mult glumesc si sunt ironic cu masochismul femeilor, abnegatia lor fatza de lucruri care nu prea le inteleg ca tip (ca sa nu zic ca par fara sens) plus ca n-am mare chef 'cruditatile' feminine bine cunoscute care dupa virsta de 30 devin chiar obsesii aplicate..

Atita cita experientza am imi spune ca femeile sunt si cam fara curaj in iubire si cam neinteresate cu adevarat in ce suntem ca barbati si ce vrem.. sunt interesate in ele.. Sabbra pare un exemplu pozitiv in idea asta cumva si un exemplu care pare a crede ca-i trebuie ceva mai mult curaj ... desi spuning asta o sa mi-o urc in cap... probabil si noi suntem interesati mai mult decit in cum arata de multe ori ele nu in ce aspiratii au si dupa cum stim pe stil nou nu exita tipa fara aspiratii enorme ..... de unde conflictul etern...

Personal nu cad pt tipele in tricouri nici macar in tricouri interesante.. imi place cind o tipa stie sa poarte o rochie, aia ma face ... un 'skill' care s-a pierdut si in Ro... asa ca sunt destul de safe..

Chestia cu Mediasat-ul nu am prins-o poate o inteleg pe parcurs...

weekend misto

Sabbra spunea...

@ Strada Sforii... de cand imi comentezi pe blog imi tot spui ca n-am curaj...
Curaj in stanga, curaj in dreapta...
As fi interesata sa dezvolti o argumentare pe acest subiect.
Adica, mai pe scurt: pe CE te bazezi cand spui ca nu am curaj?
Si nu imi da explicatii lungi si pline de pilde.
Concret?

Unknown spunea...

stai un pic... Cris...

4. tot blogul tau, pe care l-am rasfoit, poate fi vazut ca o incercare de a avea curaj sa traiesti si sa fi tu... asta ca impresie

3. insa era vorba de iubire... deci vrei sa vorbim de curaj in iubire?

2. fara sa-mi spui pentru ce vrei un raspuns e imposibil sa-ti ofer argumente convingatoare concrete - fiind femeie banuiesc ca n-am nici o sansa 'reala' oricum!..

1. mai simplu ar fi sa-ti dovedesc atunci

pune-le in ce ordine vrei...

si chiar asa de ce te succita afirmatiile mele aparent 'parentale' - ca asta inteleg eu legat de pilde - cind cele ale lui Raider sunt atit de 'complimentare' si de Bucuresti?

Sabbra spunea...

@strada sforii
1. pe raider il cunosc, dezbat cu el complimentele in alta parte :P
2. normal ca bloful pare a fi o incercare sa traiesc, nu asta facem cu totii? incercam sa traim...mai bine, mai frumos, mai corect.
3. da, as vrea sa vorbim de curajul in iubire. Pentru ca mi se pare aberant sa crezi ca stii cat curaj am eu in iubire din cateva articole de pe blog...
4. nu ma deranjaza afirmatiile tale atata timp cat sunt argumentate.
5. pare misogina treaba asta cu "esti femeie deci n-am sanse sa te conving cu argumente"
try me :)

Si o ultima mentiune: blogul este locul in care eu imi "vars" franturi de ganduri. Ma reprezinta intr-o oarecare masura insa categoric nu spune tot despre mine.

Astept in continuare explicatia afirmatiei tale conform careia eu nu am curaj in iubire :)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

nu stiu daca vor tine apa explicatiile mele concrete legate de curajul tau in iubire dar oe astea le-am adunat:

1. Dupa spusele tale n-ai iubi (doar) o sperantza!.. Deci astepti sa iubesti o certitudine. Dar oare exista certitudini in iubire?? in relatii?? poate chiar in familie?? sau doar le preferam in lipsa de mai mult curaj?

2. de Craciun vrei sa dormi desi tatoorile tale spun altceva total diferit ! (nu ca neaparat o sa dormi!), deci o oarecare lipsa de curaj sa-ti lasi tatoorile sa vorbesca ! Evident toti suntem obositi dar inca nu mi-am tatuat un simbol misto in chakra sufletului, simbol pe care probabil 99% din masculi inclusiv cei gay viseaza probabil sa-l ti-l atinga sau sa-l minghie! dar evident simbolul sta acasa!

3. probabil te duci la gym ca e safe safe safe ... ce sa te catzeri pe un munte adevarat unde nu poti fi chiar in control...

4. Iar in ultimul mesaj te dai poate de gol in felul in care legi lucruile.. pentru tine traitul e legat automat de mai bine, mai frumos, mai corect!.. Oare de ce? Uneori poate traitul este mai sanatos daca nu e imediat frumos corect etc.. deci mai exista si alte dimensiuni decit dimensiunea de pioniera...

OK cam astea ar fi si sa nu ma iei prea in serios! Stiu ca de misoginie ai auzit dar de misandrie?..

Sabbra spunea...

Ma provoci @strada Strazii... Dar uite-ma ca nu ma pot abtine sa nu-ti raspund (asta e slabiciunea mea)
Raspund punctual:
1. Cum poti tu sa imparti drastic in doua? Ca iubesti ori speranta, ori certitudini? Iubesc omul. Cand o fi sa il gasesc am sa il iubesc!
2. Raspunsul meu cu "de craciun dorm" a fost unul ironic si de moment. Sugeram ca am nevoie de odihna. De obicei sarbatorile le petrec in familie, intr-o atmosfera intima pe care nu o impart cu marele public. Nu vad ce legatura au tattoo-urile mele cu iesitul in oras, sau de ce m-ar interesa CINE isi doreste sa le atinga? Sincer! Nu vad legatura....
Sau de unde stii tu ca nu sunt deja atinse?!!
Ma duc la gym pentru ca imi e peste mana sa ies seara de seara din bucuresti sa ajung pana la munte, iar dimineata inapoi la birou....
Intre orele de echitatie din weekend, cursurile de dans, mersul la sala si iesitul cu prietenii...cataratul pe munte este pe "wish list-ul" din viitor. Dar inainte de catarat pe munte am ski-ul si patinajul, ca tot vine iarna.
Vrei sa-ti insir alte activitati pe care le am, am impresia ca ma laud :))))
4. Ma dau de gol ca ce? Ca exista si alte dimensiuni de trait? Iei de buna chiar fiecare cuvant scris? Nu lasi loc nici unei metafore...NORMAL ca exista 1000 de moduri de trait...eu le-am insirat pe cele mai la indemana...

Nu te iau "prea" in serios... relaxeaza-te... Mi se pare doar ca TU ma iei prea in serios :)
Si totusi...
de unde stii de tattoo-urile mele? Ca nu-mi amintesc sa fi pus vreo poza pe blog...

Sabbra spunea...

P.S.
Imi pare rau daca am lasat impresia ca as avea ceva impotriva barbatilor...
Nicidecum :)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

OK Cris... dupa cum ziceam nu credeam sa te pot convinge de ceva.. deci nu era vorba de misoginie in primul rind ci de 'realism'... Poate ce speream era sa-ti dau de gindit o clipa, NU sa te fac sa 'recunosti' ceva!

In fine sunt de acord ca a vorbi de lasitate in iubire fara sa-l cunosti pe celalalt nu se chiar poate... Deci daca amindoi dorim sa continuam acesta discutie probabil va trebui sa ne cunostem candva voit sau sa ne ciocnim intimplator pe partie (daca tot schiezi)...Avantajul fiind al meu ca te-as putea probabil recunoaste!.. Pina atunci ! insa putem doar 'estima'...si uneori asta fac!

Cu tatoorile e poveste mai lunga.. te mai 'provoc' ... pare mai interesant asa... ce pot spune din randurile tale este ca nu pari a fi chiar impacata cu cine ti le minghie...daca el chiar exista!

Deci in idea ta de mai sus aparent nu exista lasitate in iubire in nimic din ce faci tu.. sau poate in general ... OK, interesant! La fel de interesant pe cit imi este greu sa cred ca nu ai chiar nimic nimic impotriva barbatilor... o doza mica 'de ceva impotriva sexului opus' e chiar sanatoasa pentru santatea oricui cred eu!!

Sabbra spunea...

Stii ca incep sa ma plictiseasca puseele astea ale tale de mister bazat pe nimic de fapt?
Initial credeam ca stii cate ceva despre mine, insa acum...devine amuzat cat de tare incerci sa ma nimeresti si de fapt nu o faci :)
Am sa te contrazic si pe viitor de dragul scriusului, te asigur :)
numai bine!

Unknown spunea...

Oare merita sa clarific ca totul era fara mister daca te uitai la cuvintele tale. Tu ai facut un mister din ale mele uitind ce scrii chiar tu!

Once again si spus simplu, ca sa inteleaga si de cei care lucreaza in advertising:
1. nu pretind ca te cunosc - nu stiu daca arati bine sau rau daca esti buna sau nebuna in toate cele si nu am spus ca sunt vreun saman sa le stiu.

2. iti stiu insa unele dintre cuvinte si ele reflecta si altceva decit o imagine care ti-o doresti si pare ca te obsedeza un pic... si asa mi-ai cerut un argument pe cale l-am oferit, cum uneori pare printre vorbele tale ca suferi (cam ca noi toti de altfel). Dar argumentul meu adresat tie nu este mai mult decit o parere poate ca o alta dimensiune care uneori e greu sa o vezi de propriile obsesii stufoase... pe care eu zic ca le ai, unele poate justificat, n-am de unde sa stiu!

3. de tatoouri... ai vorbit singura... Pe primul l-ai postat pe blog inlusiv o poza ce putea fi a ta. Pe al doilea ni l-ai trimbitzat ca pe 'second coming'. Desi nu-l stiu ce este al 2-lea mi-am imaginat ca trebuie sa fie in aceasi vena 'extra-sensoriala' - adica mi-am zis cu tine totul e spiritual pina te ia frica si treci la masochism! cam asa si cu restul... ah da te credeam fana AC/DC dar uite ca m-am inselat esti fana DM... my bad! N-am inteles ce are trandafirul de pe tort cu DMul eu ma gindeam ca o cireasa merge mai bine...

4. Deci puseele sunt ale tale ca le cam faci tot din 2 in 2 mesaje cind nu 'auzi' ce vrei, probabil pentru ca esti 'daddy's girl' (tot tu ai scris asta). Mai bine imi spuneai sincer ce te-a suparat dar sa cer sinceritatea ta e mai greu si n-am chef sa cer nimic nimanui azi!

5. Ca interese personale declarate: ma intereseaza Baia Mare deci puteai sa ma emancipezi si tu cu o parere... tot visez sa fac un Craciun acolo si un An Nou si nu am apucat... well mai am timp!

Il iau ca un compliment ca-mi scri tot aproape de miezul noptii .. personal daca ti-as raspunde la miez de noapte ar fi mai mult intre noi - nu ca este! Deci am si eu perspectiva mea asupra micilor tale intzepaturi si faptul ca te amuz (care nu e rau)! Cind ai nevoie de mine fluiera si tu... poate te surprind si apar - asta ca sa nu-mi zici in curind ca atirn pe aici in asteptarea perii malaietze! Da, te cred ca poti fi asa de 'cruda'!

Mai am ceva pina la 'numai bine'! but I am getting there ca e musai! asa ca merci de urare! bafta si tie Sabbra