duminică, 8 februarie 2009

Beteaga

N-am inspiratie...asadar citind ce urmeaza va asigurati cateva minute de plictis...
Imi permit sa-mi fie lene de cuvinte, sa am degetele amortite, sa imi simt incheieturile incatusate de durere si sa respir sacadat.
Am racit. Rau. Stiu...lichide, calmante, bomboane de gat, fara tigari...ochii imi sunt infundati in cap, sau cel putin in malformatia rotunda si blonda ce-o port pe umeri cu greutate.
N-am energie nici sa ma ridic din pat daramite sa jonglez cu vorbe frumoase, sa astern aici bucati de suflet si apoi sa ma bucur de coltul roz.
Daca tot sunt apatica ma gandeam sa fac o lista cu lucrurile de facut in perioada urmatoare :
- vreau sa citesc mai mult ; de cand nu mai circul cu metroul n-am mai citit, "Intoarcerea din Rai a lui Eliade sta la pagina 54, asteptand cuminte depunerile de praf, pe masuta roz.
- trebuie sa mergem la patinoar ; am fost doar o singura data iarna asta si la cat de schimbatoare e vremea va fi nevoie sa scot rolele mai degraba.
- vreau sa ma vad cu fetele. Cu toate, pe rand, sau in acelasi timp. Am chef de povesti si chicoteli...so, care ma scoate in oras, dupa ce-mi revin?
- vreau sa-l duc pe Nemo la nenea doctorul. E cam ciudatel in ultima vreme si mi-e sa nu-l fi apucat nabadaile acum spre miezul vietii. Nemo are patru ani si e virgin...n-a intrat niciodata in calduri, dar in ultima vreme pare agitat...
- vreau sa-mi caut haine pentru personalizat ; vine concertul Depeche Mode si mi-am promis un tricou imprimat si-o pereche de pantaloni in ton cu concertul (concertele).
- trebuie sa ma apuc de renovarea bucatariei ; stil japonez...sper eu...Ar trebui sa caut sfaturi si sugestii pe internet.
- vreau sa ma dau si sa iau examenult moto.Am amanat din cauza iernii, insa ard de nerabdare!
- sa ma apuc de sport...reiau pilates si tae-bo, sau chiar merg la o sala ceva...in functie de timp si lene.
- sa pun in functiune storcatorul de fructe! it's a MUST!
- vreau sa merg la gradina zoologica...mi-e dor de ratoni.Ii iubesc!
Vreau sa vina primavara! Fara astenie de data asta...Plimbari prin Cismigiu, flori de cires in par, ghiocei si zambile la coltul blocului, chiar si insecte vii pentru liliecii din fata blocului care-au dat in anorexie acum cu frigul.
Cam atat...momentan imi ajung, hai sa le bifam in timp, si punem altele in loc...
Ma duc sa-mi desfund nasul, sa iau aspirinele, si bomboanele de gat!

Nu va zgarciti cu sugestiile :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

recomand Plansul lui Nietzsche de Irvin Yalom si nitzica muzica soul veche... ca tot ai timp zilele astea cu raceala :P

Sonia spunea...

Daca ne vedeam joi acum imi rodeam unghiile intr-un proces de constiinta ca te-am imbolnavit eu :(. Imi pare rau sa aud, dar cum si eu sunt varza si o duc pe picioare am putea totusi sa ne vedem, sa ne povestim si sa ne suflam nasurile-n batiste in tandem. :))
Pune-te doar un pic de picioare.

SANATATE MAXIMA !!!!


ps. imi plac "to do-urile" tale :))

Sabbra spunea...

tarumana Sonio :)
mucesc cu drag si spor..la birou...e musai...