luni, 21 octombrie 2013

Ironia unei ...nopti de toamna

Nu exista alta modalitate sa o spun decat foarte-foarte direct: la prima mea iesire cu fetele, de cand am devenit cu acte in regula single&fabulos, am mintit o seara intreaga ca...sunt...casatorita.

Niciodata n-am fost de acord cu iesitul "la agatat" in cluburi. Nu-s mironosita si am scapat de prejudecati acum multa vreme, insa, in afara unei aventuri de o noapte, nu vad rostul idilelor legate in cluburi.
Asa ca, de fiecare data cand am iesit in club cu fetele am fost chitita pe dans si distractie CU fetele. Si, de-a lungul timpului am devenit experta in metode care functioneaza la indepartarea domnilor prea...pofticioso-insistenti.
Fara sa ma dau rotunda, cunosc pe dinafara aproape toate tehnicile de "vanatoare" practicate. De la fixatul cu privirea o seara intreaga de tipul "esti cea mai fascinanta femeie din incapere"  pana la "ce coincidenta si eu sunt (aici completati voi)". Mai exista si specia masculului care pandeste pana cand prada devine inconstient de beata pentru a-si manifesta o opinie. Excludem aici femeile care traiesc pentru cocktailurile gratuite castigate in cluburi sau depresivele razbunatoare care sunt convinse ca POT SCHIMBA ceva la personalitatea ex-ului daca isi maresc palmaresul...sexual...

In concluzie: clubaraia autohtona (doar pe asta o cunosc) e o mare jungla. Suntem cu totii animale, iar in anumite circumstante devenim sclavii instinctelor de inmultire.

Mie-mi place sa dansez. Da, e flatant sa ai ochi atintiti asupra ta, insa...cam atat. Mai ales acum.
Acum am nevoie de prietene, de ras, de distractie, de dans epuizant de mult si multa rabdare cu mine. Si inca mai cred ca poti petrece o seara autentica "cu fetele" fara nicio influenta masculina.

Asa ca...mi-am muscat buzele, limba, unghiile si chiar am aprins o tigara la finalul unei nopti (reusite per total) in care am spus de prea multe ori "imi astept sotul"  sau "multumesc, dar sunt casatorita".
Ba chiar, la un moment dat, un vanator expert m-a intrebat cu tupeu : "Daca tot te dai maritata, unde ti-e verigheta? Si cati ani aveai cand te-ai maritat?12?"

Wow! Cu siguranta a devenit incredibil de sexy in ochii mei dupa aceasta...constatare. Not!

Nu este un articol trist. Nu ma simt descurajata si nici n-am sa renunt la iesirele cu fetele. Am insa o nelamurire: de ce ati crede domnilor ca o femeie maritata ar fi mai putin disponibila?

Data viitoare am sa mint ca sunt insarcinata :) De dragul privilor oripilate :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cam intotdeauna tipele dupa ce merg in club bloguiesc eterna poveste ca au fost in centrul atentiei 'nedorite'. Inclusiv cele maritate bloguiesc asta si mai ales cele foste dar brusc scapate de acasa - de gravide nu mai vorbesc cum ele chiar ar fi in centrul atentiei intr-un club si pe buna masura.

Iar dupa acest 'wow ce in centrul atentiei am fost si nu doream decit sa fiu lasata in pace' ni se glorifica etern 'baricada'! Baricada care a rezistat cu stoicism si succes si uite asa onoarea 'feminitatii' a ramas neatinsa ca sa nu zic nepatata de 'mina' unui barbat!... Chiar si cele bete au scuza ca erau.. bete.. nu ca 'ar fi vrut'... Emancipare nene si evident barbatii nu o prea stiu sau nu s-au prins ca tipele stiu ele ce stiu...

Macar social media iti poate da 'dreptul' sa citesti cam ce cred si tipii care merg prin cluburi - dar asta inseamna sa imparti acel 'lime light'...

Dpm personal dv nu m-as apropia de o gasca de tipe nici daca m-ar plati ele, numarul de decibeli pe care-l emit in grup intotdeauna e invers proportional cu cit de relaxate, misto si sociabile sunt. Daca le vezi mergind la toaleta impreuna de mina nu poti decit sa zimbesti la cit de pierdute sunt in spatiu si probabil cit de trase la xerox sunt ca pshilogie... deci cunosti una le stii pe toate mai ales cum tipele in club se imbraca cam la fel toate. Iar daca in cealalta mina isi tin 'pretiosul iphone' (mai pretios ca un boyfriend evident) e clar ca n-ai cu cine schimba mai mult de o privire inutila si ironica, in idea ca probabil lucreaza in advertising (sau asa zic ele) si cred ca 'fac ce vrea muschii lor'!!

Deci ca sa fiu sincer a one night stand would be a blessing somehow doar daca n-ar scrie pe iPhone ca n-aveti voie!! .. dar daca n-aveti voie n-aveti voie! asta e!! asta ca sa nu zic ca n-aveti curaj!


Sabbra spunea...

Draga anonimule: FRUSTRATED much? :))
N-ai inteles chiar nimic, dar...ma bucur ca ma citesti. Imi creste traficul pe blog.
Totusi, de dragul pseudo-conversatiei, te lamuresc:
1. eterna poveste cu tipele ce scriu pe bloguri nu dovedeste decat ca exista eternii vanatori care traiesc pentru "una care pica" in club.
2. articolul nu era despre cat de in centrul atentiei am fost eu, ci despre ironia faptului ca a trebuit sa ma dau maritata la scurt timp dupa ce mi s-a implinit dorinta si-am devenit NEmaritata.
3. Momentul "wow nu doream decat sa fiu lasata in pace" n-a existat, din contra, a existat intrebarea: DE CE scuza "sunt maritata" tine barbatii la distanta, oare au valori de familie?
Daca tu consideri ca "o gasca de tipe din club" sunt trase la Xerox...da-mi voie sa-ti spun ca faci parte din categoria celor ce catalogheaza: "femeile sunt toate la fel".
La partea cu iPhone, nu m-ai nimerit, sorry.
In rest...imi pare rau ca esti in halul acesta de frustrat si urasti femeile, sau judeci dupa aparente. Cine stie, poate intr-o zi una care lucreaza in advertising si isi tine iPhone-ul in mana are sa-ti dea o lectie.

P.S. nu se mai scrie cu î din i, de ceva vreme. Presupun ca ai ramas cu regulile vechi in cap...Sa aiba legatura cu varsta aceste prejudecati ale tale?
:)

nu conteaza, noi sa fim sanatosi.
Daca mai ai nelamuriri pe viitor, simte-te liber sa-mi ceri explicatii :) ca, de citit printre randuri, e clar ca nu stii s-o faci.
cel putin nu pe blogu-mi.

numai bine :)

Anonim spunea...

Probabil ca ti-a scapat convenabil ironia faptului ca 'vorbeste ciob de oale sparte'!! deci o tip fresh divortzata de un tip care ti-ar conveni sa cada in schema semi-traumelor tale mai recente cu unu!!... Cel putin te-am facut sa tresari din amortzeala si sa te definesti un pic mai clar... chiar daca este intr-o masura previzibil si cam fara har dar evident plin de pretentia ca ai muschi!... Si pot pune pariu ca 'mobilul' conteaza in viatza ta..doar esti din Bucuresti ce naiba, asta spune tot!

De scris scriu cum imi cade bine in idea ca alta explicatie se pare ca n-ai... si deci mai lasa-ma cu chestiile tale de premianta apusa pe care profesorul o minghia cindva pe par si ii zicea ca le stie ea pe toate cele.. dupa cum se vede 'virtutea ta' tot acolo te-a adus cu sau fara i din a.

'Frustrarea' mea era doar cu idea ca nu ai curajul sa spui ce esti... adica o tipa divortzata ce inca vrea sa aiba vise... cam formale si previzibile si cumintzi dar asta e in Bucuresti.. Deci zi poate adevarul asta unui tip si poate nu o sa va mai vedem macar astia 'frustratii' cam trase la xerox in 'gindire si port' cind vine vorba de muschii pe care defapt nu-i aveti!

Dupa cum se vede se poate spune ca nimeni nu a picat pentru acel 'sunt maritata'!! Bine ca au fost politicosi si nu au inceput sa rida... eu asta faceam!!

Si ca tot veni vorba ta ca-ti fac trafic... daca-ti iei o pereche tare de pantofi din traficul meu atunci poate poti sa-mi spui merci... tu cea care tare si maiastra esti in toate cele!!... acuma fugi la gym si pedepseste-te un pic ca sa nu zic ca-ti lasi frustrarile tale pe aparate!

Sabbra spunea...

Mrrrrr!!!

Am reusit sa te fac sa scuipi putin pe tastatura.

N-are sens sa te provoc sa iesi din anonimat, e mai bine asa, sa ramai acolo, judecand din umbra cu cine eram eu maritata, cat conteaza "mobilul" pentru mine, ca sunt din Bucuresti...
Ai frustrari ca EU nu spun cine sunt? :))) Sau ca as avea vise?
Come on! Poti mai mult.

Bineinteles ca fug la gym.
Eu ma auto-pedepsesc tragand de fiare, tu ramai cu frustrari de...provincie pare-se.

P.S. mi-am cumparat ghete, nu pantofi, se pune?

P.P.S. ma bucur ca n-au crezut nici unii ca sunt maritata, oricum n-am wife material. Intreaba-mi exul, daca tot stii care-I faza cu dramele :)))))

cat despre muschii mei...da-mi adresa de email, sa-ti trimit o poza.
cu siguranta ti-am dat ignore pe undeva, altfel n-ai avea atata inversunare...

Anonim spunea...

Nu ma mira ca le stii tu pe toate ...cu PSuri si PPSuri cu tot ..intrebarea e daca le stii din ilustra ta inteligentza nativ si ca asa te-ai nascut sau le-ai testat si p-astea prin cluburi? La tine se simte ca e nativ.... Cu practica stai mai....pe la gym...

Oricum sa-ti porti ghetele sanatoasa si sa te duca pe unde vrei...asi fi preferat cizme parca calca mai bineee dar cer si mai multa clasa de la o femeie... Desi probabil tu esti inca la mintea de copil!...te vezi intr-o pereche de UGG in club ...dindu-te maritata cind nu mai esti ... la asta ii cam zice denial in magurile tari alea care le citesti la un iaurt!

Emailu mi-l dau mai greu...muschii ti se vad din avatar dar zimbetul nema! deci iti las placerea sa crezi ca tu ma ignori ... Si daca-ti convine asa ma poti si neglija ...ca pe fostul... Ha ha!

Apropo ai gasit raspunsul la intrebarea ta sau il mai cauti pe la gym? De ce daca zici ca esti maritata nu stiu ce nu se mai intimpla?

Sabbra spunea...

:)
Hai ca m-am prins cine esti.
Despre morti...numai de bine :)

Imi pare rau ca m-am lasat animata intr-o conversatie cu si despre trecutul complet irelevant.

Pisicel: nu-i place, nu mai pierde vremea pe blog.
Cat despre mine, maritata, nemaritata, cu muschi, fara muschi, zambind sau nu...este strict problema mea.
Prefer de o mie de ori sa-mi las frustrarile pe aparatele de la sala decat pe bloguri sub ANONIMAT :)
Curaj eh?

P.S. nu-ti mai raspund mesajelor. Dar, DA, le voi sterge pe ale tale :)