vineri, 23 ianuarie 2009

Nu cumparati online de la DOMO!

Si nici de la www.techstore.ro !

Saptamana asta am avut de-a face cu shopping-ul online.Nu de femei, m-as fi descurcat, ci IT!
Vroiam sa-i fac iubitului o surpriza, sa-i arat ca blonda se pricepe la chestii tehnice, ca se descurca si are tinere de minte... (La multi ani dragul meu!)
In primul rand am cautat produsul...pe net. L-am identificat in cateva magazine online. Le-am luat prin eliminare, si dupa cateva telefoane am ramas la techstore.ro. M-am inregistrat, am facut comanda...totul perfect. Asteptam emailul de confirmare.
N-a mai venit.
A doua zi sun la numarul de telefon din site, un tanar amabil ma identifica, imi identifica comanda, si-mi spune nosalant:
"Nu avem produsul in stoc"
"Cuuum?Pai si DE CE il aveti pe site?!??"
Pauza de balbaiala...
I-am spus sa-mi anuleze comanda, i-am trantit telefonul in nas.
Am reinceput cautarea...si din link in link, ajung la Domo...Magazinul virtual imi prezenta produsul, totul parea posibil.
Ma inregistrez, fac comanda...astept.
In scurt timp ma suna o domnisoara amabila, imi confirm comanda, solicit livrarea produsului la mine la birou, mi se promit maximum 48 de ore pana intru in posesia acestuia.
M-am linistit. Uite domle ca se poate!
Dupa primele 24 de ore sun la Domo sa intreb de ce nu am fost contactata de echipa cu livrarea pentru a stabilii ora. Ma linisteste un tanar, imi spune sa astept...
Joi..aceeasi poveste! De doua ori! In conditiile in care imi cam pierdeam rabdarea...vroiam produsul pana vineri cel tarziu.
Vineri dimineata isterica de-a dreptul sun din nou la magazinul virtual Domo pentru a solicita numarul de telefon de la cei cu livrarea. Tanarul nosalant, aceeasi poveste, cu asteptati, cu bla bla-uri ieftine! Intr-un final imi da numarul, aflu ca este vorba despre DOMO Pantelimon...din hypermarketul Cora.
Sun!Sun!Sun!
Nimic!
La capatul puterilor ma decid sa merg pana acolo. Vant, ploaie, coafura rezista, tocurile la fel. Inghesuita prin metrou si sufocata de furie am ajuns la capatul pamantului, statia Republica, destinatia : Domo.
"Buna ziua, am venit sa-mi ridic o comanda"
"Asteptati un moment..."
"NU!Nu astept un moment!"
"Cand ati facut comanda?"
"Marti!In conditiile in care promiteti livrarea in 24 - 48 de ore maximum, si n-a fost onorata!"
Au tacut malc, s-au prefacut ca nu-mi aud nici unul din reprosuri, mi-au adus produsul, mi-au facut factura si la final vanzatoarea:
"Doriti si o punga?"
"doooh!!!"
"60 de bani"
I-am trantit monedele in scarba si-am plecat. Halal politica de magazin. In orice alta conditie as fi refuzat sa mai cumpar de la ei...insa am fost silita de timp si de imprejurari.

A fost prima oara cand am cumparat online...ultima cand am cumparat de la Domo!

15 comentarii:

Veronica spunea...

:( ai mai dat si bani pe punga??? WHY? acum punga respectiva o sa o arunci la gunoi, ea o sa ajunga undeva intr-o groapa de gunoi si o sa descompuna in cateva sute de ani abia :(((

Sabbra spunea...

Maria, n-aveau pungi ecologice, si n-aveam cum sa car altfel :) Insa am propriul mod de reciclare al pungilor, nu le arunc, ci le pastrez pentru diverse impachetari.

Anonim spunea...

:)))))))))))) lovely

Andrey spunea...

Nici gameshop.ro nu e mai breaz, personal pt IT stuff prefer shopit.ro, comand online, dar o ridic personal :) ca tot imi e in drum spre casa.

LiaLia spunea...

Eu on line nu am cumparat decat de afara. Si nu am avut nicio problema, nici cu livrarea, nici cu timpul de livrare. Oricum, online sau direct, magazinele de la noi se cam pisha pe clienti si nu au nicio problema. Pentru ca nu ne-am invatat inca sa le facem scandal, sa NU mai luam de la ei, sa ii dam in judecata, sa ne stim drepturile. Eu mi-am inceput mica mea campanie de sabotare a magazinelor romanesti, prin simplul fapt ca nu am mai cumparat mai nimic de la ei de vreun an jumate. And it works! :D

Anonim spunea...

da...naspa:((..dra makar bine ca ai rezolvat pana la urma:)

Anonim spunea...

Pentru EL..draga mea...orice! Ploaie, vant..ce mai conteaza? :)
(si stii prea bine ce vorbesc)
G.

Anonim spunea...

"Vant, ploaie, coafura rezista, tocurile la fel."
m-a amuzat patania ta, sper ca sarbatoritul a fost incantat de cadou!? La multi ani si sa fie iubit ;)
Legat de DOMO(este bine de stiut, m-a batut asa un gand sa comand la ei), magazinele online, sunt si exceptii... bebelusultau.ro (foarte seriosi din toate punctele de vedere, stiu sa se faca placuti *** la ei comandat din 2007) si ar mai fi buburuza.com (o singura comanda, dar multumita). Asta pt. viitor,cand o sa vina bebele :P
Te imbratisez cu drag! }{

Sabbra spunea...

Florena, vine alt bebe???Sau...asa pe viitor?
Cadoul a fost unul inspirat, i-a placut, si ne-am amuzat copios de pataniile mele :)

Anonim spunea...

Dar vai... ce probleme existentiale. chiar am ramas fara cuvinte de la ce se enerveaza unii. Sa stii ca acum Domo o sa dea faliment ca ai indemnat tu oamenii sa nu mai cumpere de la Domo. Intre timp Domo merge foarte bine pe profit mare iar tu iti imprastii veninul de mare vampa pe un blog simplu si trist.

Sabbra spunea...

Anonimule, nu ma intereseaza ce face Domo...
La un simplu search pe google, ai sa afli ca nu sunt singura cu astfel de probleme existentiale..
Probabil trebuia sa ma informez inainte.
Eu una stiu sigur ca n-am sa mai cumpar de la ei...
si daca exista oameni carora sa le pese de ceea ce cred eu pe blogul simplu si trist, sunt sigura ca-si vor mai pierde din clienti :P
tam tam!

Anonim spunea...

O dubla muie pentru Domo.

Agariciule, cui vinzi tu gogosi ca domo online merge pe profit? Tu crezi ca stam in bananier, ce pula mea.

Anonim spunea...

Eu am comandat online un aragaz de la Domo, nici macar nu il vazusem in realitate. Si a doua zi suna soneria pe la ora 13, aragazul era deja la usa. Ce sa mai zic? Super bine! Sunt multumita! Se mai intampla si probleme, au multe comenzi, nu trebuie sa sarim imediat la gatul lor si sa facem firma rea pe forumuri. Imatur!

Sabbra spunea...

Draga anonim multumit de Domo: Inainte sa-mi scriu articolul am reusit sa vorbesc cu cativa oameni patiti...ca mine. Daca tu ai avut succes se prea poate sa fi fost TU exceptia :)
Si apropos...e blogul MEU personal nu e forum :)

irina spunea...

Si eu am cumparat online de la domo si ma chinui de 2 zile sa returnez un produs stricat. Poti sa citesti ce am patit aici http://oarecum.sefe.ro/2009/11/maimutoii-de-la-domo-rad-de-noi/
Sunt niste jeguri!