luni, 19 aprilie 2010

La multi ani Nemo!

Azi e ziua lui, cel mai frumos motan din lume, cel mai iubit si cel mai snob :)

Acum cinci ani, intr-o seara de club A (revenim si cu istoria clubului) imi sarbatoream prietena (Adina la multi aaaaniii!!!) in gasca de fete iar Lia mi-a dat vestea ca o mamica-pisica are 4 pui pe care putem sa-i vedem de indata ce fac ochi (asta pentru ca stia ca-mi doresc o pisica alba).
N-am ales pisica alba, am ales motanul negru, cel mai slab si amarat, avea doar 3 saptamani dar era adorabil.
Asa a inceput viata noastra impreuna. Evident au urmat multe peripetii. Unele mi-au oprit inima-n loc, altele m-au facut sa-l iubesc si mai mult (daca o fi posibil).

Nemo este mai mult decat un motan destept si frumos, e un membru al familiei, un sufletel rasfatat, un motiv in plus sa zambesc seara sau dimineata cand ii vad pozitiile de somn...sau sa-l cert pentru nazbatiile lui caraghioase.
A invatat sa-si ia sigur de mancare (daca imi permit sa ajung mai tarziu acasa), a invatat sa dea pupici musafirilor, sa raspunda cand il certi, si mai ales a invatat cam cat poate sa intinda coarda pana sa devin furioasa de-adevaratelea.

Astazi implinim cinci ani si ne dorim sa ne bucuram de urmatorii ce vin in aceeasi formula, cocolosul de blanita urmand a fi rasfatat cum se cuvine diseara.



Va pupam pisiceste! (cu nasucul umed si cald)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sa ne traisca Nemo muuuulti ani!
Iar stapana sa-l iubeasca din ce in ce mai mult...! :)

Sonia spunea...

La multi ani Nemo ! Consider ca la 5 ani esti major si deja ai drept de utilizare gagica. Io zic sa ii zici Cristinei clar ce iti doresti ca si rasfat de ziua ta. Daca nu atunci cand ?????
LMA !!

Sabbra spunea...

Sonio nu-i da idei, ca n-am chef de matracuci prin casa...
multumim de urari!

LiaLia spunea...

La mulţi ani, Nemo!!! Eu am ceva amintiri traumatizante cu el, după cea diafană şi maternă cu adusul lui la mine în tricou până acasă, când era un puiuţ drăguţ. După care a învăţat rapid să-l terorizeze pe bietul meu Miqui, să se suie pe masă, să zgârie. Iar după ce v-aţi mutat de la mine, am venit la voi în vizită şi m-a zgâriat, de am crezut că-i puşc vreo două :))) Dar e frumos, trebuie să recunosc :P

Liana spunea...

La multi ani pisicel! Sa va traiasca! Sa fie sanatos, sa se bucure de tot rasfatul din lume! Si eu am un motanel negru, cu ochi la fel de hipnotizanti, doar ca Toto al meu are blanita mare. Ti-as trimite o poza sa-l vezi.