marți, 20 mai 2008

ce mai zice lumea?

In sesiunea de iarna in timp ce asteptam sa intru la examen, colegii mei de grupa discutau intens despre un caz aparut la Tv (nu mai stiu despre ce) si la un moment dat mi s-a cerut parerea... "nu ma uit la tv, nu ascult radio, nu citesc ziarele" ; "pai si ce cauti tu la jurnalism?" Evident ca nu mi-a tresarit mintea un raspuns, dar am luat examenul cu 9.
Din categoria "ce mai zice lumea" percep informatiile din jurul meu, din mediul in care ma invart (deh lucrez la o agentie de presa) ca fiind un izvor nesecat.
Colegii imi povestesc filme sau emisiuni, eu sunt un fidel cititor al blogurilor, plus ca ma incred in legea universala a atractiei si imi doresc ca informatiile cu adevarat valoroase sa ma penetreze neincetat.
Uite asa am aflat de la Lia ca incepe GayFest, ii dau dreptate 100% cu privire la manifestarile "paralele" ale cuviosilor romani.
Intamplator sunt una din acele femei care daca "face click" cu un tip perfect ii pun intrebarea "esti cumva gay?" si ma astept s-o ia ca pe un compliment. Mi-am dorit sa am si eu prietenul meu gay, cu care sa ies la taclale, sa vorbesc de ikebana, sa ma intrebe daca-mi place tricoul lui, si sa-mi dea un sfat sincer despre pantofii pe care vreau sa-i cumpar.
Acestea pot parea fasoane de blonda slabanoaga, dar sunt bine intemeiate si n-am sa le schimb. Pana si cel mai bun amic/mascul poate sa-si dea cu parfum de testosteron si chiar n-am nevoie de un fuck buddy, de scuza ca eram prea beata sau deprimata, de orice scuza...
In alta ordine de idei chiar discutam cu un prieten foarte bun (cel mai bun) care e gay, cat de natural da "in public" imaginea a doua fetiscane de mana, sarutandu-se, dar a doua femei?dar a doua batranele? si in cele din urma...doi barbati?
N-are rost sa argumentez prea mult pe acest subiect, n-am sa schimb mentalitati cu o parere proprie.
Spre deliciul presei romanesti, astept gastile naziste,credinciosii, icoanele, si toate manifestatiile contra.
Apropo...la Mangalia, un eveniment religios, lume cat marea, intrebam si noi un jandarm "ce se intampla aici?" cuvios omul: "e...braul maicii domnului" . Oamenii transpirati, obositi, incercuiti de grilaje, organele de lege (ce-mi place cum suna) ii imbranceau si-i injurau, oamenii intre ei se imbranceau si injurau, ca sa atinga curatul si preasfantul "brau al maicii domnului". Ma gandeam ca o fi mai demn totusi decat aceasta manifestare groteasca numita Gayfest.

Niciun comentariu: