miercuri, 17 aprilie 2013

Aripi

Unii oameni te inalta si te fac sa-ti creasca aripi...altii insa te inhiba si te ajuta sa crezi ca n-ai putea niciodata sa zbori. Exista desigur si oamenii care iti urasc aripile si ti le frang nemilosi.
Fara de aripi n-am sti niciodata ce inseamna zborul iar cu ele frante zborul are toate sansele sa-ti devina fobie.

Unii oameni te fac sa infloresti, altii te ajuta sa te ofilesti iar ce-a de-a treia categorie de oameni iti strivesc petalele in pumn pana cand sunt siguri ca n-ai sa-ti mai revi vreodata.

Unii oameni te invata sa crezi, altii iti rapesc fiecare convingere...iar cei din urma, cei mai cruzi iti transforma increderea si fiecare credinta proprie intr-o frustrare.

Unii oameni reusesc sa devina miracolele tale, altii sunt visele urate pe care incerci la se uiti iar unii (din pacate) devin traumele despre care ai citit doar in carti.

Dar, ironia sortii face ca noi, toti, sa n-avem niciodata idee care dintre oamenii mai sus mentionati intra in viata noastra. Trebuie sa-i descoperim traind, iubind, crezand, zburand, cazand, murind.

Voi ce fel de oameni vreti sa fiti pentru ceilalti?

Un comentariu:

cineva care iti ureaza zbor lin... spunea...

Cred ca la cat de suciti suntem,niciodata n-am fi suficient de motivationali pentru cei din jur.Cel mai corect ar fi sa nu asteptam aprecierile sau imboldurile nimanui.EU VREAU SA FAC CUTARE LUCRU...EU AM FACUT CUTARE LUCRU...BRAVO PENTRU CUTARE LUCRU FACUT!!!SI ATAT!!!Sa te doara in bocanci ca cineva iti uraste minunatia de aripi care ti-au crescut.Zboara si fii fericit!