joi, 31 mai 2012

Femei ce nu merita

De ce sa stai langa ea? Cum poti sa iubesti o femeie atat de ciudata, atat de nebuna, atat de antisociala, atat de obsesiv-compulsiva, atat de maniaca?
Ce-ti place la o femeie care zambeste rar, se incrunta des, este taioasa ca un bisturiu si razbunatoare ca un razboinic masai?
Este obositor sa incerci sa-i faci pe plac, sa respecti regulile absurde pe care ea incearca sa si le impuna cu orice pret!
Are manii, ii place ordinea, nimeni nu reuseste sa faca nimic mai bine decat ea, te izoleaza intr-un colt si nu-ti da nici o sansa.
Are prieteni putini pentru ca nu crede in oameni si nu-i place sa se avante in amicitii de dragul societatii. Este antisociala si tine la reguli de bune maniere exagerat de mult. Chiar si pentru cei mai buni prieteni exista restrictii de comportament, n-o s-o vezi dezinvolta batand la usa unui prieten neanuntata si nici nu se sfieste sa spuna prietenilor tai ca n-are chef de vizite. Urat!
Este zgarcita! La naiba daca nu-si calculeaza fiecare ban, se gandeste doar la economii, nu lasa bacsis peste 10% si are pretentia sa gaseasca un raport calitate-pret in tot si-n toate. E pragmatica, crede ca banii cumpara aproape orice si aproape pe oricine! Nu face cumparaturi pentru ca uraste shopping-ul si te acuza daca ai uitat de vreun ban cheltuit. Vrea sa stie in orice moment cati bani are in cont, pe ce a cheltuit, ca sa preintampine vreo problema imaginara. E precauta fara rost, enervant de responsabila...
Tot ceea ce i se intampla, deci indirect VI se intampla trebuie sa fie controlat, stabilit, ordonat, militaresc.
Nu te sustine decat daca simte clar ca meriti. Si esti sigur ca iti e daunatoare, pentru ca nu te-a incurajat niciodata in cariera, nu-ti spune ca esti bun, nu te intreaba cum a fost la birou, pune pe primul loc viata de cuplu si nu cariera ta.
Se lauda ca e sincera insa tot ceea ce-i iese din gura e veninos si brutal. Spune exact ceea ce gandeste si in general gandurile ei sunt rautacioase la adresa tuturor celor din jur.
Ai vrea o femeie care sa rada in continuu, sa-ti spuna cat esti de bun, sa iti spuna ca o sa aveti succes in tot si-n toate , ca n-aveti nevoie de bani, puteti sa mancati pe la prieteni eventual, sa aveti un milion de oameni cu care sa iesiti in fiecare zi, sa n-o intereseze daca speli tu vasele sau platiti o femeie sa faca curatenie, sa gandeasa pozitiv in orice situatie, sa nu fie trista niciodata, sa n-ai cum s-o dezamagesti, sa nu se enerveze, sa nu se panicheze, sa te iubeasca fara limite, sa admire tot ceea ce faci, sa nu aiba pretentii exagerate, sa nu-ti atraga atentia cand gresesti, ca de fapt tu nu gresesti.
Ai nevoie de o femeie care sa uite de indata ca v-ati contrazis, sa nu-si aminteasca decat momentele frumoase de cuplu, sa fie mai putin pragmatica, mai putin realista, mai credula, mai optimista...
Cum poti sa iubesti o femeie care se uita la tine taios si rece?
Cum poti sa iubesti o femeie care are nevoie sa fie convinsa ca o respecti?
Cum poti sa iubesti o femeie care vrea mereu stabilitate financiara ?
O femeie care vrea sa luati FIECARE decizie impreuna? E nebunie curata!
Incearca sa te umileasca cu orice pret, sa detina controlul, sa fie ea seful, sa te conduca, sa stie tot, sa caute scenarii invizibile, pune mai intai raul si uita sa vada binele din toti oamenii si din toate intamplarile. Are pretentia sa ii detaliezi fiecare gand al tau pentru ca are impresia ca trebuie sa-i apartii ei si numai ei? Posesiva!
O astfel de femeie nu merita iubita, o astfel de femeie nu te merita, nu te sustine, nu te ajuta, nu iti este utila.
Vrei mai mult, mai bun.

Meriti mai mult. Tu stii ca meriti. Ea nu stie ce meriti tu cu adevarat.



Niciun comentariu: