miercuri, 25 noiembrie 2009

Bine ai venit in lume Sasha!

Eu rad si plang de o ora...
De fericire!

Dupa ce duminica noaptea am aflat ca Sasha s-a nascut n-am mai avut liniste. Stiam ca dragii mei de departe din Brazilia, Laura si Florian vor da vesti cat de curand posibil.
Am asteptat sa vina pe lume zi de zi cu sufletul la gura. E impropriu spus "am asteptat" pentru ca eu n-am facut altceva decat sa fiu cu gandul si cu sufletul alaturi de ei trei.
Ei sunt...vestea mea buna. De cate ori am nevoie de optimism, speranta, bunavoie, intru pe blogul prin balonul roz si alunec putin in lumea lor.
O lume pe care eu in acest moment doar o visez. Nu stiu daca ar putea fi si lumea mea, cand va veni momentul voi stii cu siguranta.
Astazi am reusit sa vorbesc cu Florian, sa-i felicit pe amandoi, sa le transmit toata dragostea mea, sa-i invidiez pentru "mirosul de bebe" de la ei de acasa!
Apoi m-am uitat la poze...si m-am tot uitat, inca ma mai uit!
Sasha este...(scuzati englezismul dar e singurul cuvant reprezentativ) breathtaking!
Florian mi-a spus ceva foarte frumos, pentru care ii multumesc din tot sufletul si mi-a mai spus ca m-au simtit aproape tot timpul...ei doi si Sasha.
Sunt foarte emotionata acum, poate nu foarte coerenta, surprinsa de niste sentimente de care nu ma credeam capabila.
Sunt fericita sa cunosc astfel de oameni, sa-mi fie prieteni, sunt fericita ca exista atata putere, curaj si iubire care contrazic orice altceva.


Am tinut neaparat sa pun si aici o imagine cu fiul lor pentru ca stiu ca va avea acelasi impact asupra voastra, cei ce ma citesc ; liniste, impacare, iubire, frumusete.

6 comentarii:

LiaLia spunea...

E superb Sasha :) Tare frumoasa povestea lor.

Andreea spunea...

Ii urmaresc si eu de ceva timp cu mult drag si minunare la fiecare postare.

Unknown spunea...

Un copil extraordinar de frumos! Sa fie sanatos!

Sabbra spunea...

Cred ca hipnotizant bebe mic :) M-a sunat mama ca vrea sa-si puna poza cu el in rama :))

gigix spunea...

ptiu! ptiu! di dioki. sa va traiasca!:)

Florian Campean spunea...

esti o dragutza...te pupa Sasha...ma duc sa ii citesc si lui ce ai scris...asta cu mama ta m-a distrat de minune...te pupam..