luni, 25 iunie 2012

Cu si despre uichend

Sa fi fost vreo 7 dimineata, duminica, atunci cand aerul devenise deja respirabil, iar somnul cel mai bun drog din lume.
Peste noapte ma trezisem de cel putin 3 ori pentru ritualul canicular : dat jos din pat, hop in dus sub un jet de apa calaie si lasand o dara umeda in urma pas-pas inapoi in pat. Deja o fac de atat de mult timp, de atat de multe veri incat nici nu mai realizez.
Si cum sambata a fost o zi moto cu plimbari pe diverse hartoape, aerul de munte, ploaia care a inceput cand noi inca eram calare pe bestia paraitoare, plus paharul acela de vin de pelin (amar de dulce) au facut din epuizarea mea o capitulare totala in favoarea cornului impins in perna.
Daaaar....la 7 dimineata, cand aerul semana a briza, vecina noastra de curte s-a decis sa tarasca ceva scartaietor-metalic (pot doar presupune ca era un carucior de cumparaturi ) si sa-i urle cu "dragoste" lui barbac'so ca "n-are el treaba unde merge ea!" .
Ca un complot, animalul meu blanos (Nemo, a se intelege) de cum a vazut ca stapana a facut ochi l-au apucat iubirile matinale. Asta pentru ca in timpul saptamanii la auzul alarmei de telefon totul devine permis, chiar si presopunctura cu labutele pe obrazul meu, dar mai ales o limba aspra pe pleoapele stapanei semi-adormite. Asa ca, in ziua in care pana si Dumnezeu a decis ca e bine sa ne odihnim...matzul n-are alta treaba decat sa-mi demonstreze obraz-la-obraz ca stie sa toarca!

Si...pentru ca sunt malefica din fire...mai am un plan bine pus la punct; Sa-i spun matzului "du-te iubeste-l pe Costin" si sa ma fac mica in cearceaf.
Apoi, toate merg ca unse: Nemo il baloseste pe Costin, Costin se trezeste si constata cat e de cald. Inchide geamul sa n-o mai auzim pe vecina si porneste aerul conditionat din sufragerie, cat sa ajunga pana in dormitor izul racoros.

Am dormit pana la 11, trecute, fix :)

2 comentarii:

bluedrop spunea...

caldura mare, mon cher :))
insa, nu ai sa crezi...si eu detin una bucata costin :d :))))) :p
recunosc, imi lipseste ghemul de blana ce raspunde la numele de nemo :d
ce sa facem, dupe posibilitati :)
cat despre metrou, da, mie imi place sa ma pierd si sa incurc liniile :)) si sa ma minunez de frumusetile si ciudateniile intalnite pe traseu.doar e capitala, ce naibilor :))orasul tuturor posibilitatilor, parerea mea :p
si, referitor la incapacitatea ta de a te abtine..la naiba, ca si asta ti-o impartasesc...ponta asta-i un goe, ceva mai maricel :D
ce ma pune pe ganduri este, ca si pe micutul meu il cheama victor :d dar, nu, nu are vreo legatura ca s-a nimerit premierul sa aibe acelasi nume cu tigrutul meu, nu ?! :)))mda, ma gandeam eu :p
e o divina comedie, de cea mai proasta regizare...si noi, cei de rand, prostii din primul rand,chiar :d
dar, ceva rece, sa mai rezistam inca unui zaduf romanesc..se poate?!
sabbra, esti ilegal de penala, pe onoarea mea iti spun !

Sabbra spunea...

Bluedrop ca de obicei, ma faci sa ma simt bine!
iti multumesc!