joi, 17 septembrie 2009

Fata...am fost la Mall!

Vitan.
Mall Vitan.
ora: 37
20:37
Nu sunt genul de papusica de Mall. Stiu, greu de crezut nu-i asa? Imi place roz-ul, bling-bling-urile, merg foarte mult pe tocuri, mai am si un sifonier plin de rochite/fustite flu-flu.
In alta ordine de idei blonda e fan motociclete, asculta in tinerete Cradle Of Filth (si inca mai asculta), e tatuata fara fluturasi, o deprima pitipoancele de companie si cam uraste shopping-ul.
Nu prea bantui mall-urile, exceptiile sunt: Liberty Center pentru ca au Sushi Point si un butic cool de haine(Cache Cache) ; Baneasa Center pentru ca au Chop Stix si e Ikea aproape (iar eu sunt decoration freak).
Sa revenim ; aseara am ajuns in mall Vitan desi aveam o ingrozitoare migrena si o prea puternica lene. Aveam chef de-un film si de ce nu, niste mancare chinezeasca (ca mi s-a terminat sosul de soia acasa).
N-am mai vazut niciodata o concentratie mai mare de femei urate pe metrul patrat. Iar cand spun urate...nu le mai dau nici o sansa; au stricat cam tot ce le-a dat Dumnezeu prin autoritatea chirurgilor esteticieni.
Fauna de mall Vitan : cocalari cu ghiuluri de haur, haine pline de paiete sclipitoate marca Kenvelo (sorry Kenvelo, asta ti-e targetul), par slinos si plin de gel, pantofi cu bot de rata sau mai rau - bot ascutit. Fetitele sunt saracele mutilate de soarta. Silicoane in bot, in piept si-n dos. Deviatii de sept intentionate - altfel nu-mi explic puzderia de nasuri in vant. Nu se poate sa fie un tipar de fete , toate cu nasul pocit? Machiaj strident...hainute putine, cocalarul de mana, cheia de la masina pe deget.
Cea mai interesanta priveliste - in fata la Chop Stix trei chinezoaice cu varstele cuprinse intre 14 si 16 ani, imbracate pe stilul prostituata molfaiau hrana KFC.
Pe langa fauna mentionata mai sus in cuvinte prea putine ca s-o pot intruchipa intocmai...trebuie sa va vorbesc despre Mall-ul in sine. Un personaj pitoresc. Mizerie in toalete. Usile cu incuietorile stricate, fara sapun sau servetele...
Vanzatoarele de mall sunt vedete locale. Cochete, ingrijite, unghii false, gene false, sutine cu push-up, restante pe la facultati, aproape ca le deranjezi daca iti comanzi o portie de feng-se.
"N-avem soia!"
"cum adica nu aveti soia?"
"pai ...avem ..dar il punem in recipiente doar dimineata...si ni s-au terminat portiile"
"!?!"
Pana la urma am convins-o pe domnisoara ca DACA refuza sa ne dea sosul de soia doar pentru ca ii e lene sa-l puna intr-o casoleta mica de plastic, refuzam si noi sa platim comanda.
A functionat santajul.
Partea cu fimul nu s-a intamplat. Pentru ca pe timp de criza economica mustea parcarea mall-ului de masini si cozile la bilete de film erau interminabile.
Or fi fost banii de alocatie?
Am plecat acasa...convinsi ca n-o sa mai calcam pe la mall Vitan prea curand. Nu le-am putea solicita sa schimbe ceva; nici c-am putea reprosa ceva intregului fenomen. E doar un mot de la ... compot, si-i sade bine asa cum e.
Posibil ca dupa aceste cugetari recente o sa ma urasca anumiti cititori... Imi veti spune ca sunt rea, rau voitoare,critica si infumurata.
Asa este.

5 comentarii:

honeybunny spunea...

Ai nimerit miercurea la film, cand cu Orange iti iei doua bilete la pret de unul. Am facut si eu aceeasi greseala sa nimeresc intr-o miercuri. Am avut grija de atunci :)

bhuttu spunea...

Pe pitipoancele de companie le deprima pitipoancele de companie.

Florian spunea...

hi hi hi ... la noi la "mall" au sos de soia ... ne-am luat 1l...:))))

Sabbra spunea...

Sa inteleg Leo ca ma numesti pitipoanca de companie?
:))
Dragut, avand in vedere ca esti in totala cunostinta de cauza :P

mihacos spunea...

Sa te duci in Baneasa. Sa vezi acolo lesin. :)